Pagina's

dinsdag 19 juni 2012

t-shirt versieren

Ik had een t-shirt gevonden voor Julia dat goed past bij haar rokje, ik wilde wel eens wat anders dan altijd maar roze. Maar het shirt is wel een beetje saai... Gelukkig heb ik een aardige voorraad strijkapplicaties. Lintjes, knoopjes en frutseltjes heb ik ook genoeg dus ik ging aan de slag en maakte van dit:


een echt Julia-goedgekeurd dit:

Let even niet op het kapsel, dit is om 07.30 's ochtends en de haren zijn nog niet gedaan... het gekke bekken trekken op foto's schijnt een familietrekje te zijn (van vaders kant deze keer) 


Vinden jullie de print ook niet super schattig? Ik kon hem niet laten liggen en ik vind het blauwe shirt perfect passen bij dit zoete plaatje. De strikjes naaide ik op de mouwen en een op de voorkant. Ik bewaar eigenlijk alles, ook de ophang-lintjes uit truien, je weet wel, die dingen die altijd naar buiten komen piepen als ze nog in het kledingstuk zitten. Daar kan je dus hele leuke strikjes van maken. Het is even een gepriegel, maar dan heb je ook wat.

Ik ga nog even door de kleding stapel heen. Ik heb nog wel een paar idee├źn voor het opleuken van kleding. Een grote strik van lint, stoffen roosjes (weer even oefenen met de rose maker van clover), knoopjes, borduren....

4 opmerkingen:

  1. Heel knap!!De kleuren komen mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. What a great idea!!! You will never get bored with your plain t-shirts anymore! How clever, just a small embellishment on it, you have transformed it into a new one! Awesome work!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je een berichtje achter? Leuk!