Pagina's

vrijdag 25 mei 2012

Project RXL

Er zijn al heel veel foto's te vinden over project RXL en toch ga ik er ook nog een paar plaatsen. Het was ook zo'n mooi gezicht! Er staan ook nog wat foto's tussen van de dames die ook hun steentje (of reuze zwerfkei) hebben bijgedragen aan dit kunstwerk.
En omdat ik best wel trots ben dat het is gelukt in zo'n korte tijd, nog even aandacht voor mijn engel! Hier nog een foto van bij mij thuis...

Hier is ze nog niet helemaal af, de onderkant is veranderd en ze is nog niet afgewerkt, maar om je een idee van hoe groot ze is vergeleken bij een 4 jarige en een 9 maanden oude baby....


En dit is het eindresultaat! Ik ben nu bezig met het uitschrijven van het patroon en maak er ook een kleinere versie van. Hou de site van Echtstudio in de gaten, daar zal hij verschijnen!

4 opmerkingen:

 1. Hij is echt superleuk, zodra hij in de winkel staat bij Echtstudio heb je alvast 1 klant :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Eveline,
  Thank you for your kind words on my blog! You made me so happy! Hope you find some time to blog again soon. Your post is really really gorgeous, those projects are just amazing! The photo of your children is very cute! Can wait to see the pattern of her "little friend"!
  Best wishes, LS

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dat lijkt me echt een super karwei! Maar het staat eeeruuuug leuk!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je een berichtje achter? Leuk!